06 51 96 64 96 contact@kirstenkok.nl

Plezier in je leven. Geen gestress. Geen gepieker.

Zodat je gewoon weer kunt genieten van de wereld.
 

En de wereld weer van jou.

 
 
 
Wil je dat? Echt?
Maar geen idee hoe je dat doet?
Stel dat je dat gewoon kunt leren ?
Doe je dan mee?
 
 
X
       Jij en jouw energie
       Jij en jouw geluk
  Jij en jouw droom
Jij en jouw liefdevolle zelf

Geluk is een keuze en die keuze heeft iedereen. Altijd. Overal.

Als je nu in een situatie zit waarin je je absoluut verre van gelukkig voelt dan stop je wellicht met lezen.
Of je wordt boos op mij omdat ik zeg dat je kunt kiezen voor geluk.
Want ik ken jouw situatie niet, ik weet je achtergrond niet en ik weet niet wat je is overkomen.

Maar je kunt ook verder lezen en merken dat je steeds nieuwsgieriger wordt naar meer! Want ik weet wel waar ik het over hebt.
Ik was lange tijd verre van gelukkig. Dacht ook dat ik niets te kiezen had en nooit gelukkig zou kunnen worden. 

Maar gelukkig zijn kun je leren. Het is als een diep weggestopte vaardigheid. Zo eentje waarvan je wel weet dat je hem hebt maar
die je eigenijk niet durft te laten zien. En als je het nog niet deed, begin er dan nu mee om het te leren!

Ooit waren we authentieke onbezorgde baby’s en onderweg naar nu zijn we daar heel veel van kwijt geraakt. Jij. Ik. Iedereen.
Maar ergens diep van binnen zit dat onbezorgde er wel, zit die krachtige authentieke powervrouw te wachten tot ze vrijgelaten wordt.

Ook dat is een keuze. Het moment dat je kiest om je eigen geluk te creëren en de baas te zijn over je eigen leven.
Het moment dat je kiest om jezelf niet langer weg te cijferen omdat je bang bent het niet goed te doen.
Het moment dat je ervoor kiest om jezelf niet langer vermanend toe te spreken of af te keuren maar liefdevol naar jezelf te zijn,
dat is een magisch moment. En dat moment deel ik graag met je.

Je kunt er gewoon nu voor kiezen.

Ik help je erbij. Ik begeleid je op allerlei manieren. Een heel jaar lang. Of gedurende 1 module. Iedere dag een stap verder. En dan heb je je geluksskills weer te pakken. Voor altijd. Dan is het geen snel trucje. Of een kunstje dat je even zo snel vergeten bent als je weer in de drukte van alle dag komt.

Ik loop de hele tijd met je mee. Laat je nadenken over wat je nou echt wilt en hoe je dat het beste kunt doen.
Omdat je het kan. Omdat ik in jou geloof. Omdat vrouwen elkaar steunen. Daarom.

Doe je het ooit wel eens goed genoeg?

Dat gevoel. Dat je niet goed genoeg bent.

   Herken jij dit ook?

O

Je hebt vaak het gevoel dat je het niet goed doet.

Of niet goed genoeg. Dat je tekortschiet. Als partner, dochter, moeder, vriendin. Dat je er altijd nét naast zit. Hoe goed je ook je best doet. Want dat doe je. Op je tenen loop je door het leven, reikhalzend en jezelf stretchend om iedereen te laten zien dat je het heus goed meent. En doet. En kan. Maar dat houd je niet lang meer vol. Toch?

O

Je zet jezelf steeds weer op de laatste plaats

Het lijkt wel of iedereen altijd voor gaat. Meer haast, belangrijker werk, minder tijd dan jij, of minder flexibel. En als jij het niet doet, wie doet het dan wel? Dus wordt jij het sluitstuk van het vraagstuk. Als zij (man, kinderen, ouders, collega’s) het maar naar de zin hebben, ben jij gelukkig. Denk je. Maar ergens knaagt er toch iets.

O

Je hebt weinig energie meer over

Je merkt dat je steeds vermoeider raakt omdat je het lastig vindt je grenzen aan te geven. Je staat vooral klaar voor anderen en eigenlijk nauwelijks voor jezelf. Je wil gewoon meer energie, meer geluk in je leven ervaren.

Soms wou je dat je er even niet hoeft te zijn, dat je even weg kunt kruipen in jezelf. Omdat het

Wat voor mij iedere keer weer heel duidelijk is: “het meest persoonlijke is universeel’.

Al meer dan 20 jaar begeleid ik vrouwen. Allerlei vrouwen.  
Allemaal met hun eigen verhaal, hun eigen drama’s en hun eigen successen. Allemaal even uit balans. 

Ik heb naar ze geluisterd, met ze mee gedacht en verder geholpen. Ik heb vaak gezien maar ook zelf ervaren wat er kan gebeuren als de balans er niet meer is. Ik zie hoe je kan vereenzamen als gevolg van een ontslag en daardoor met depressieve gevoelens rondloopt en niet meer slaapt. Of als gevolg van een negatief zelfbeeld door een niet aflatende stroom van negatieve gedachten al dan niet er ingepompt door gebeurtenissen uit het verleden. Of hoe je als overbelaste, rondrennende carrièremoeder meer en meer van jezelf afdrijft en vervolgens daardoor in een burn-out terecht komt (500.000 per jaar!). Of als je jezelf te dik vindt en met walging naar je lichaam kijkt waardoor je niet naar de sportschool durft of je zelf compleet onzichtbaar maakt in welke omgeving dan ook. Wat weer allerlei onduidelijke klachten oplevert.

Maar wat doe je eraan? Niets? Geen tijd voor?
Hooguit neem je de (zoveelste) slaappil of ibuprofennetje. Maar lost dat op waar je mee rondloopt? Nee! Natuurlijk niet!

We lopen allemaal tegen dezelfde dingen aan. Steeds weer opnieuw maar steeds in een andere gedaante. En daarom lijkt het soms zo mega ingewikkeld. Die onbalans, die ‘het niet meer weten’ modus, dat hinkebenend door het leven gaan om te voorkomen dat het ergens fout gaat. En uiteindelijk gaat het dus toch fout. Omdat je maar 1 aspect aanpakt. Omdat ‘men’ niet verder kijkt, niet naar de oorzaak maar met de kortetermijnoplossingen bezig is. NU het brandje blust. Maar als het nu geblust is, steekt het morgen of volgende week of volgend jaar ergens anders weer de kop op. En dan overvalt het je eens te meer.

Daarom heb ik dit 4-delige programma geschreven.

Als alle delen van je leven in balans zijn, ben je simpelweg gelukkiger. Gelukkig in je lijf, in je hoofd, in je relaties en in je werk. 

Ik ben er van overtuigd dat iedere vrouw ergens, soms heel ver weg en soms voor het oprapen, een Powervrouw in zich heeft!
Een Powervrouw die zelf de regie over haar leven neemt. Zichzelf is.
Die balans heeft op alle vier gebieden van haar leven: Lijf, hoofd, relaties en werk.
Dat mag soms een beetje scheef hangen maar zij weet het weer terug te krijgen.
Gewoon omdat zij zichzelf is en de powervrouw in zichzelf heeft (terug)gevonden.

Daarom heb ik voor jou het Premium Power Programma geschreven. Het is de basis, het fundament van Powervrouwacademy.nl

Ik ben er MEGA trots op. Ik weet dat het goed is, dat het je verder helpt dan je ooit bent geweest.
Dat je het de rest van je leven gaat gebruiken.   
Dat het nooit meer van je weggaat.
De methodiek die ik bedacht heb is gebaseerd op bestaande, beproefde,
evidence based methoden en technieken die bewezen resultaten hebben opgeleverd. 

Je kunt alle modules volgen. Of je doet er 1 of 2. Wij kijken samen naar wat jij écht nodig hebt. Dan dat ga je dan doen. 

Wil jij ook een leven met veel minder gestress en zonder dat gepieker?

Wil je meer plezier, meer genieten en meer jezelf zijn?

Wat is het Premium Power Programma?

Het Premium Power Programma van Powervrouwacademy is het krachtigste, meest inspirerende en effectieve programma voor vrouwen dat er in Nederland bestaat. In vier interactieve, op jou afgestemde stappen ontdek je hoe jouw eigen powervrouw voor een leven vol geluk, energie, balans en overvloed gaat zorgen.

Tijdens het jaar leer je in 4 praktische stappen, vol met effectieve diepgaande oefeningen, opdrachten en geluidsfragmenten hoe jij het leven creëert dat je zo graag wilt hebben. Hoe jij de regie terugkrijgt over je eigen leven. Je wordt een jaar intensief begeleidt. Het programma volg je offline in kleine groepen. Geen grote massa’s in zalen met een coach-op-een-podium maar maximaal 10 vrouwen per groep zodat er aandacht is voor iedereen. En zodat het leuk blijft! Want het is ook gewoon leuk om te doen. 

Online werk je tussen de trainingen door aan je eigen doelen. In persoonlijke gesprekken met mij maken we het programma helemaal op maat, stellen we doelen en vieren we je successen. En successen ga je ervaren! 
Al je vragen, successen, moeites en highfives deel je in de online community van jouw eigen groep. Veilig en betrokken. 

Het programma is zo gemaakt dat je zelf je doelen en het tempo kunt bepalen. Je kunt het programma zelfs individueel volgen als dat beter past. Mogelijkheden genoeg. Je kunt 1 module doen of allemaal. We hebben altijd eerst een gesprek over wat jou precies past.

Alles wat je leert kun je onmiddellijk toepassen in je dagelijks leven zodat je meteen ervaart wat voor geweldige positieve effecten dit voor je heeft. 
Lees hieronder wat het je oplevert. 

"

lifedagen, werkboeken, humor, coaching, oefeningen, successen vieren, verbinding, ondersteuning, delen, lol, warmte, liefdevol, vrouwenpower.

Stap 1:

Jij en jouw energieke zelf.

Waar háál je de energie vandaan. Dat vraag je je vaak af. Toch? Want jij bent vaker moe dan dat je blaakt van de energie. En je snapt niet hoe ‘ze’ dat doen. Ik wel. Maak kennis met je innerlijke criticus en bevrijd je van alle saboterende gedachten. Spreek de powervrouw in jezelf aan en laat haar jou helpen om keuzes te kunnen maken die goed voor jou zijn. Laat alles waar je je vroeger tegen verzette maar wat er nu toch ingeslopen is daar waar het hoort en trek je eigen plan.

 

Stap 2: 

Jij en jouw geluk

Gelukkig zijn kun je leren. Je hoeft je geluk niet aan het toeval over te laten. Of aan die ander. Geluk zit in je, je hoeft alleen maar te snappen hoe je erbij komt. Geluk zit in jouw eigen authentieke IK. En als je daar bent dan sta je steviger in je relatie, ben je duidelijker naar de mensen om je heen, ben je bevrijd van die eeuwige onzekerheid, weet je precies wat je wilt en hoe je dat bereiken kan. Dat is waar deze stap over gaat. 

Stap 3:

Jij en jouw droom

Waar droom je van? Wat zou je willen als er geen enkele belemmering was? Of als geld geen rol speelt? We gaan dit helemaal tot op de bodem uitzoeken. En als je je droom al weet, wat maakt dan dat je hem nog niet leeft? Ook dat is een onderzoek waard. En als je weet wat je wilt dan weet je ook wat jouw waarde is. Je zoekt je hulptroepen bij elkaar, maakt duidelijk wat precies je plan is en je gaat ervoor! Niet meer dagdromen over je leven maar iedere dag je droom leven. 

Stap 4:

Jij en jouw liefdevolle ik 

Jezelf onderaan het lijstje zetten. Piekeren, slapeloos ronddolen en doodmoe opstaan. Uitvallen tegen iedereen en vooral tegen jezelf. Hoe klinkt dat? Vertrouwd? Maar niet leuk toch?
Liefdevol naar jezelf zijn. Jezelf op de eerste plaats zetten. Voor jezelf kiezen. Dat is nieuw. Onwennig. ‘Kan dat wel?’ Ja dat kan. Want het is alleen maar goed voor je. En voor de ander ook. Weten ze tenminste waar ze aan toe zijn. 

Even voorstellen?

Hoe zou het zijn als je  weer kunt genieten van de wereld en de wereld weer van jou?

Dat is wat ik met je wil bereiken. In al mijn trajecten, programma’s, workshops en trainingen is mijn uiteindelijke doel om jou krachtiger en bewuster in het leven te laten staan. Dat je zélf de regie weer hebt. Dat je niet je geluksgevoel maar aan het toeval hoeft over te laten maar ontdekt dat je dat echt zélf in de hand hebt.

Ik ben Kirsten Kok en ik ben opgeleid tot psychodynamisch therapeut en coach, familieopsteller en EMDR-therapeut en richt mij daarnaast op loopbaancoaching. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen die op enig moment in hun leven vastlopen. Dat kan zijn in het werk, privé of juist door alle ballen die we tegenwoordig proberen hoog te houden.

Ik heb zelf ervaren dat het leven er een stuk leuker op wordt als je weet wat je wilt. Als je kunt worden wie je werkelijk wilt zijn. Als je naar de muziek van je hart kunt luisteren en er ook gehoor aan durft te geven.

Ik combineer mijn persoonlijke ervaringen met mijn opgedane kennis, ik werk vanuit mijn intuitief vermogen, met respect voor de ander en met een hoop humor.

Wat je echt over mij moet weten

Komen er nog vragen in je op?

Kijk dan even of het antwoord op jouw vraag er hieronder bij staat.

Veelgestelde vragen

 

Kan ik meteen beginnen?
Individueel kun je ieder moment starten. Maar we starten ook zodra er een groep van maximaal 10 deelnemers is! Dus meld je gauw aan en zorg dat jij erbij bent!

Kan iedereen deelnemen?
Het programma zorgt voor een diepgaande verandering en niet iedereen is daar al aan toe. Voordat je toegelaten wordt tot het Premium Power Programma heb je eerst met mij een intakegesprek van 30 minuten via Skype. Zo weten we beiden zeker dat het programma iets voor je is. Misschien is 1 module genoeg voor jou. Of is het hele programma beter. Je krijgt van mij een eerlijk advies.

Ik heb nog nooit een online training gedaan, kan ik dat wel?
Online trainingen zijn wel een nieuwe manier van leren maar omdat ik je persoonlijk ondersteun gaat het je zeker lukken! Ik laat je niet helemaal ‘aan je lot over’. Door de life trainingen en de Skype sessies blijf je bij de les en ga je het ook steeds leuker vinden.

Kan ik de modules ook los volgen?
Als je echt wil transformeren heb je een jaar nodig. Daar is al veel onderzoek naar gedaan. Maar, soms ben je al een goed eind op weg. Ik houd er niet van om mensen in een ‘keurslijf’ te duwen dus als jij het idee hebt dat je niet alle modules nodig hebt neem dan gewoon even contact met me op en dan kijken we wat wel past.

Blijf ik toegang houden tot de leeromgeving?
Ja! Je hebt levenslang toegang tot de leeromgeving. Je krijgt alle lessen per mail dus je kunt ze gewoon nog een keer doen. En als er iets aangepast wordt krijg je hier informatie over. Bewaar je je mails dus goed.

Als ik alle modules gedaan heb, ben ik dan helemaal klaar?
Dan ben je klaar met het programma. Maar je bent nooit klaar met je zelf. Iedere keer zul je weer iets nieuws ontdekken waar je mee aan de slag wilt. Het leuke is: door deze reis te maken ben je in staat om nieuwsgierig naar je zelf te blijven, zonder oordeel te ontdekken wat er in jezelf speelt en kun je er wat mee. Jezelf ontdekken is een levenslange tocht die nooit saai of vervelend is maar leuk, inspirerend en uitdagend!

Hoe kan ik hier nou tijd voor maken? Ik heb het al zo druk!
Dat is nou precies de állerbeste reden om de eerste stap te zetten! Je krijgt ook gelijk mijn eerste tip: Bouw tijd voor jezelf in, dat is de beste investering in je zelf die je kunt doen. Jouw Powervrouw zit al in je maar gun haar wat tijd om uit haar schulp te komen!

Ik heb toch nog wel twijfels hoor…..
En je bent niet alleen! Welke bezwaren of belemmeringen zijn dat? Ga eens na bij jezelf. Kom je die vaker tegen in je leven? Juist. Dit zijn de bezwaren of belemmeringen die jou tegen houden om jouw Powervrouw het licht te laten zien. Juist dit programma zal je helpen om ze onder ogen te zien en leren hoe je ze kan omzetten in hulpbronnen. Boek anders gewoon een 30-minuten Gratis Skypesessie bij me. Dan overleggen we wat het beste is. Je krijgt eerlijk advies, geen verkooppraatje.

Ik vind het eng, durf ik dit wel?
Alle verandering is moeilijk. Eenvoudigweg omdat je nu weet wat je hebt en nooit weet wat je krijgt. Ik kan je van alles beloven (en ik weet óók dat ik dat waar kan maken) maar dat weet jij (nog) niet. Ik snap dat heel goed. Je voelt aan alles in jezelf dat de verandering op komst is, dat je eigenlijk niet meer terug kunt (want het proces is al in gang gezet anders was je dit nu niet aan het lezen). Er is alleen nog een stemmetje dat zeurt: “ik wil weten hoe het afloopt”. Tja, dát kun je alleen maar te weten komen door te starten. Ga het gewoon doen. Stap voor stap en geniet van wat je tegenkomt.

Wat als ik me bedenk?
Ook dat kan gebeuren. Vanzelfsprekend heb je ook bij mij recht op ‘herroeping’. Binnen 14 dagen na aankoop kun je het herroepingsformulier (op de site te downloaden) ingevuld aan mij mailen. Je hebt dan recht op terugbetaling van de koopsom.  Maar ik weet zeker dat je, eenmaal de eerste stap gezet, nieuwsgierig bent naar de volgende stap. No worries dus! Je loopt geen enkel risico.

Waarom duurt dit programma een jaar?
Het kan misschien korter….. Maar de vraag is of je dan écht iets veranderd of gewoon een kunstje leert. Ik ga voor diepgaande, blijvende verandering. En dat heeft tijd nodig. Bovendien, je hebt het al druk genoeg toch? Ik wil je niet overladen maar je op een rustige manier door de verandering heen helpen. Maar het kan natuurlijk altijd zijn dat je niet alle modules nodig hebt. Die doen we dan niet! En dan is de duur ook korter! Iedere module is zo ingericht dat je voldoende tijd krijgt om het helemaal op je te laten in werken. 

 

Staat je vraag er niet bij? Stuur me dan even een berichtje via het formulier hieronder. 

Praktische informatie

PowervrouwAcademy,
coaching, counseling en voedingsadvies

contact@kirstenkok.nl
06 51 96 64 96

Brielle (hoofdvestiging):
Angelus Merulaplein 1
3232 XA Brielle
Zuid-Holland

Apeldoorn:
Deventerstraat 130
7321 CD Apeldoorn
Gelderland

Mijn GRATIS e-book ontvangen?

Wil jij direct resultaat bereiken en alvast aan de slag om echt voor jezelf te kiezen?

Kirsten Kok

Kirsten Kok

praktijk voor therapie, coaching en training

I will be back soon

Kirsten Kok
Hai, fijn dat je contact met me opneemt. Waar kan ik je mee helpen?
Kies hier voor WhatsApp of Instagram
chat Hai, heb je een vraag?