06 51 96 64 96 contact@kirstenkok.nl

Vind de Powervrouw in Jou!

Kies je eigen weg!
9

Je hebt de onbedwingbare behoefte alles goed te willen doen

Je houdt graag de controle en wilt alles (werk, gezin, huishouden, relatie) goed doen. En dat terwijl je vaak moe bent en weinig energie hebt hierdoor. Je weet niet goed hoe je situaties en personen los kan laten. Je raakt uit balans als het niet gaat ‘zoals het hoort’. 

9

Je voelt je vaak onzeker

In vrijwel alles wat je doet twijfel je aan jezelf. Vooral als je iets nog niet eerder hebt gedaan. Je bent perfectionistisch en legt de lat behoorlijk hoog waardoor hetgeen dat je te doen staat nog onmogelijker lijkt. En dus volgt uitstelgedrag en (nog meer) stress. 

9

Je bent het liefst onzichtbaar

 Je durft eigenlijk niet te laten zien of horen waar jij zelf voor staat en wat jij zelf wilt. Je past je steeds weer aan. Omdat je bang bent om fouten te maken moet je van jezelf perfect zijn en speel je altijd op safe. Vooral in een nieuwe situatie of als je denkt dat er iets van je verwacht wordt voel je je snel onprettig. Je bent vooral bezig met hoe je overkomt en wat andere mensen van je vinden. 

Dit houd je niet langer vol. Je wilt het anders! Vanaf nu!

Je wilt vol vertrouwen in het leven staan

Je bent jouw authentieke zelf. Je voelt je zeker en vertrouwt op jezelf.
Je kunt met gemak openlijk in een groep spreken en ideeën aandragen.
Je kunt je goed uiten, je gevoel verwoorden en bij jezelf blijven. Je kunt je goed concentreren maar toch ben je ontspannen. Je hebt meer energie, je voelt je blij en zeker en geniet van het leven. Je bent tevreden met wie je bent en durft zelfs fouten te maken.  Je kent en bewaakt je eigen grenzen. Je weet wat je wilt en kiest daarvoor.

“In iedere vrouw zit een Powervrouw. Ik help vrouwen hun eigen authentieke powervrouw te ontdekken én te zijn”

Been there, done that!

Ooit was ik ook onzeker, oververmoeid, moest alle ballen hoog houden en alles moest zo perfect mogelijk. Tot ik erachter kwam dat mijn leven wel door ging maar dat ik er niet bij was. Ik leefde mijn leven niet! Ik was met iedereen bezig behalve mijzelf, ontzag mezelf nooit, was streng voor mij en legde de lat iedere keer een stukje hoger.
Ik zocht hulp en werd het mooiste dat ik ooit kon worden: Mijzelf! Mijn eigen authentieke IK.

Inmiddels heb ik als psychodynamisch therapeut en coach al honderden vrouwen geholpen om te worden wie ze werkelijk zijn. Om hun eigen authentieke Powervrouw te ontdekken en tot leven te brengen. 40 tot 50 vrouwen per jaar die allemaal worstelen waar ik zelf ooit ook mee zat. En die allemaal aan het eind van het traject dankbaar zijn dat ze ooit de stap gezet hebben om bij mij een traject, programma of sessie te volgen. 

Het Mooiste Dat Je Kunt Worden Ben Jezelf!

Je voelt je zeker en vertrouwt op jezelf

Je weet wat je belangrijk vindt en durft dit uit te spreken naar jezelf én anderen. Je bent meer weerbaar en minder afhankelijk van het oordeel van anderen. Je geeft je mening als dat nodig is en toont initiatief om aan nieuwe dingen te beginnen. Je bent niet bang meer om fouten te maken. 

Je hebt meer energie en meer tijd

Je hebt meer energie en tijd. Voor jezelf. Voor je gezin. Voor je relatie. Je kunt dingen aan anderen overlaten zodat je niet zelf overal aan hoeft te denken. Je leeft vanuit je hart en maakt de keuzes die voor jóu belangrijk zijn. Zonder de ander te kort te doen. Je bent niet meer bezig om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. 

Je gaat je eigen weg en vaart je eigen koers

Je hebt rust en structuur, je bent trots op wat je doet en tevreden met het resultaat. Je staat positief in het leven, bent milder en benadrukt de mooie dingen. Doordat je meer rust hebt in je hoofd en je tevreden voelt, ben je ook een liever mens. Een geduldiger mama. Een leukere vriendin. Een fijnere partner. Gewoon prettig gezelschap. Vooral voor je zelf. 

Ervaringen van deelnemers, cliënten en anderen

Via deze weg wil ik je heel graag bedanken voor de hulp die ik de laatste maanden van je heb gekregen tijdens mijn “mindere fase”. Je was tijdens deze fase een van de spillen in het web en ik heb enorm veel aan je hulp gehad!
De manier waarop je de coaching gesprekken deed was erg fijn. Je bent niet alleen professioneel maar zeker ook spontaan, betrokken, oprecht geïnteresseerd in de mens die voor je zit en heel laagdrempelig in de omgang. Ik voelde me bij je erg op mijn gemak en mede door jouw aanpak ben ik naar mijn idee weer snel degene geworden die ik altijd was. En dat is een heerlijk gevoel!!!

Oswin

Medewerker Veiligheidsregio

Ik kwam bij Kirsten omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Ook op mijn werk had ik het idee dat ik niet verder kwam. Dus ik wilde wel ‘iets’ maar wist niet goed wat. Kirsten heeft ‘die grijze massa’ in beweging gebracht. Ik heb geleerd dat ik veel meer op mij zelf mag vertrouwen en dat ik het best kan! Ik ben in beweging gekomen en heb ook op mijn werk stappen gezet en aangegeven dat ik iets anders wil gaan doen.
Ik heb ontdekt wat mijn kwaliteiten zijn, hoe ik die in kan zetten en wat ik daar mee kan doen.
Kortom: ik heb een doel en dat ga ik halen!

Marja

administratief medewerkster

Training: In twee stappen naar De Powervrouw in Jou

Wil jij dat ook? Alles bereiken wat hierboven staat beschreven? Je zelfverzekerd voelen? Vertrouwen op jezelf? Keuzes maken die JIJ belangrijk vindt? Je grenzen stellen en vasthouden? Meer energie hebben? Meer tijd? Liefdevoller naar jezelf zijn? Milder naar de anderen? Trots zijn op wat je doet en tevreden met het resultaat? Een geduldiger mama, leukere vriendin, fijnere partner zijn? Prettig gezelschap voor jezelf?

Kies dan voor de online training De Powervrouw in Jou!

In deze training leer je alles wat er nodig is om helemaal jezelf te zijn. En er is niets mooiers dan dat!

Je krijgt iedere week een ’les’ maar mocht het zo zijn dat je er sneller doorheen wilt dan kijken we daar naar.
En omdat ik niet van vage teksten houd geef ik je hieronder precies weer wat je ieder week kunt verwachten. Geen raadseltjes, geen loze woorden maar echte oefeningen, uitleg, opdrachten. Werkboeken, geluidsopnamen en vele extra’s.

Wat ga je allemaal doen:

Deel 1: Vrij Zijn in Verbinding

 1. Je maakt een startopdracht. Een uitdagende, voor sommigen zelfs spannende opdracht. Het zet je aan het denken en je brengt je al meteen veel inzichten.
 2. Jouw weg naar authenticiteit. Door een uitgekiende oefening loop jij de weg naar jou authentieke IK. Wauw, dat levert je een hoop zelfvertrouwen op!
 3. De 5 relatietalen. Welke taal spreek jij? Meteen na het doorwerken van dit werkboek snap je hoe het zit in je relatie. Maar ook in de relatie met je kinderen, vriendinnen, collega’s. En je weet wat je er aan kan doen om de balans te krijgen of te behouden.
 4. Assertief zijn is JA zeggen. Ik moet leren NEE zeggen hoor ik altijd als het om assertiviteit gaat. Maar dat is nou precies waar het NIET om gaat. Want nee zeggen kunnen we echt allemaal wel. JA zeggen is véél moeilijker!
 5. Oeps, is dit een conflict? Wat nu? Liever aanpassen dan voor mezelf opkomen met de kans op een conflict. Want o, help wat moet je daar nou mee. Dat is eng. Maar niet meer na afloop van deze week.
 6. De regels van je systeem en wat ze voor je betekenen. O ja! Die regels van vroeger. Wat hebben die met jou authentiek ik en jouw eigen keuzes te maken? Heel veel!
 7. Yess! Successen mag je vieren! Je bent trots op jezelf! Je boekt resultaat en viert je succes!
Deel 2: Sterk in je Werk
 1. Voorbereiding op stap 2: Sterk in je Werk
  Je doet weer een voorbereidingopdracht. Een hele leuke!
 2. Kernkwaliteiten en valkuilen. Je kent vast al een aantal kwaliteiten van jezelf. Maar je hebt er veel meer dan je denkt (of wilt toegeven). En hoe blijf je nou uit je valkuilen?
 3. Passie! “Die heb ik niet.” Ik hoor het je denken! Maar als je er echt voor gaat zitten heb je m zo te pakken!
 4. It’s all about money. Wat geld met je doet. Wat is jouw waarde? Wat vind jij jezelf waard?Wat betekent geld voor jou? We praten er niet graag over maar het is het belangrijkste ruilmiddel in onze maatschappij.
 5. Van ‘Inner game’ naar ‘Outer game’. We maken jouw verandering zichtbaar. Zodat je weer kunt genieten van de wereld. En de wereld weer van jou.
 6. Zichtbaar maken van je doel. En doe vooral iets leuks! Droom. Droom. Droom. De criticus in jou vertelt je steeds opnieuw dat dromen bedrog zijn. Maar nu niet meer. We maken je doel zichtbaar en haalbaar!
 7. ACTIE! Jouw actieplan staat centraal. Je actieplan is klaar.

Laat Mij Je Helpen Om De Powervrouw In Jou Te Vinden!

Zodat Je Meer Tijd En Energie Hebt En Liefdevoller Naar Je Zelf Kunt Zijn.

Veelgestelde vragen

Kan ik meteen beginnen?

Zodra de betaling bevestigd is krijg je meteen je eerste toegangslink. Je kunt dus direct je werkboek downloaden en starten!  Maar even wachten mag ook. Je start op jouw moment!

Kan iedereen deelnemen?

Wil je écht een lifechanging training? Ben je écht toe aan worden wie je werkelijk bent? Dan is deze training absoluut geschikt voor je. Als je motivatie echt goed zit en je committment aan jezelf ook, dan heb je het meeste rendement! De training zorgt voor een diepgaande verandering waar je direct mee kunt beginnen! Dus no worries, ook jij kunt gewoon deelnemen. En twijfel je? Dan bellen we even! Geen enkel probleem.

Ik zit een beetje laag in mijn energie dus ik twijfel of ik het aankan.

Alle verandering is moeilijk. Eenvoudigweg omdat je nu weet wat je hebt en nooit weet wat je krijgt. Ik kan je van alles beloven (en ik weet óók dat ik dat waar kan maken) maar dat weet jij (nog) niet. Ik snap dat heel goed. Je voelt aan alles in jezelf dat de verandering op komst is, dat je eigenlijk niet meer terug kunt (want het proces is al in gang gezet anders was je dit nu niet aan het lezen). Er is alleen nog een stemmetje dat zeurt: “ik wil weten hoe het afloopt”. Tja, dát kun je alleen maar te weten komen door te starten. Ga het gewoon doen. Stap voor stap en geniet van wat je tegenkomt. 

Je hoeft niet meteen alles tegelijk te doen. Verdeel je energie en merk dat juist deze tijd voor jezelf jou veel energie gaat geven! Het is logisch dat je er misschien tegenop ziet, want je bent al zo moe. Toch? En dat is precies de reden om dit te gaan doen!

Ik heb het al zo druk, hoe maak ik hier tijd voor?

Dat is nou precies de állerbeste reden om de eerste stap te zetten! Je krijgt ook gelijk mijn eerste tip: Bouw tijd voor jezelf in, dat is de beste investering in je zelf die je kunt doen. Jouw Powervrouw zit al in je maar gun haar wat tijd om uit haar schulp te komen!

En we maken het zo makkelijk mogelijk.  Je werkboeken krijg je vanzelf in je mailbox. Reserveer wel wat tijd voor jezelf om er mee aan de slag te gaan. Zoek praktisch hulp: laat je man de strijk doen en maak een weekprogramma voor het eten zodat je minimaal tijd kwijt bent aan de boodschappen. Vraag de buurjongen voor de hond tegen vergoeding van iets lekkers.

En als je een brandende vraag hebt: in je werkboeken staat een speciaal mailadres waarmee je onbeperkt contact hebt met mij!

Heb ik hier wel genoeg discipline voor?

Goede vraag! Het is een vraag die ik veel hoor. Enmijn antwoord is altijd heel simpel: dat bepaal je zelf. Als je er van uitgaat dat je de discipline niet hebt dan lukt het je nooit. Maar als je uitgangspunt is dat je er discipline voor kunt opbrengen dan gebeurt dat ook! En als je doet wat je leuk vindt en dat je iets oplevert dan wíl je gewoon steeds verder. En dit ga je leuk vinden! Let op mijn woorden, 🙂 

Wat zijn de ervaringen van anderen?

Op deze pagina lees je de ervaringen van anderen met mij, mijn werk en mijn programma’s. Vooral het filmpje geeft een goed beeld. 

Daarnast is het zo dat ik alles ook zelf heb toegepast en nog steeds doe! “I walk the talk” voor wie weet waar ik vandaan kom is het duidelijk dat ik doe wat ik anderen leer. Het is dus mogelijk: een hele metamorfose heb ik ondergaan en tóch ben ik mezelf gebleven. Ik ben er alleen leuker, liefdevoller en authentieker van geworden.

Dat gun ik jou ook! En dat gun jij jezelf toch zeker?  

Een online training? Werkt dat wel?

Online trainingen zijn wel een nieuwe manier van leren maar omdat ik je persoonlijk ondersteun gaat het je zeker lukken! Ik laat je niet helemaal ‘aan je lot over’. Doordat je als extra bonus twee keer een online sessie met mij krijgt blijf je bij de les en ga je het ook steeds leuker vinden. En via de mail kun je gerichte vragen stellen. 

Iedere week krijg je, helemaal vanzelf, een nieuw werkboek. Soms heb je zelfs twee weken om je werkboek door te werken. Dus het gaat je echt lukken!

Ik heb toch nog wel twijfels hoor…..

En je bent niet alleen! Ik krijg wel meer mails van vrouwen die twijelen. Om wat voor reden dan ook. En dat is helemaal ok natuurlijk. Ik zie soms ook mooie programma’s voorbij komen waarvan ik denk ‘dat is precies wat ik nu nodig heb’ en toch twijfel ik dan. 

Meestal komt dat voort uit onduidelijkheid. Stuur mij gerust een mail: contact@kirstenkok.nl met jouw vraag. Je krijgt direct antwoord. 

Het kan ook zijn dat je twijfel voortkomt uit dat je ergens bang voor bent. Een belemering voelt. Welke belemmering is dat? Of zijn het er meerdere? Die vraag kun je jezelf stellen. Zijn ze ralistisch? Zijn ze echt 100% waar?

Angst is een slechte raadgever maar toch laten we ons er te vaak door leiden. Ik ook hoor 🙂 Maar ik weet inmiddels dat alles waar ik eigenlijk stiekem bang voor ben mij het meest oplevert als ik het toch doe! 

Juist dit programma zal je helpen om je belemmeringen en je angsten onder ogen te zien en leren hoe je ze kan omzetten in hulpbronnen.

Vul anders eerst het contactformulier in. Dan neem ik contact met je op en overleggen we wat het beste is. Je krijgt eerlijk advies, geen verkooppraatje.

Wat gebeurt er als ik niet bij de mail kan?

No worries! Je mail blijft gewoon ongeopend op je wachten en je werkboek ook!

Hoe lang duurt het hele programma?

In principe duurt het hele programma 19 weken. Maar je kunt er ook iets langer over doen. Je kunt een pauze inlassen. Dat gef je dan gewoon even aanmij door via het speciale mailadres dat in je werkboek staat.

Ik ben een beetje een digi-beet. Is dat een probleem?

Je hebt geen enkele digitale kennis nodig. Je hoeft alleen maar op de link in je mail te klikken en daarna op je werkboek. En hop, het zit in je laptop, tablet of je print het uit. Alles werkboeken zijn digitaal in te vullen maar je kunt ze ook allemaal uitprinten en in een moooie map stoppen. Precies hoe jij het wilt!

Wat als ik de opdrachten niet snap?

Dat gaat zeker niet gebeuren. Alle opdrachten zijn eenvoudig, praktijkgrericht en vanuit het ‘dagelijks leven’. Alle opdrachten worden eerst uitgelegd aan de hand van een voorbeeld. Het enige dat jij hoeft te doen is daadwerkelijk ‘aan het weerk gaan’ met de oefeningen en opdrachten. 

Nog wat ervaringen 

Wat een waardevolle en verhelderende avond heb ik mogen ervaren met systemisch werken onder de bezielende leiding van Kirsten!
Kirsten is helemaal in haar element als zij je laat ervaren wat opstellingen kunnen doen.
Ik vind haar betrokken, integere en zeer warme manier van coachen heel prettig. Lekker praktisch en nuchter, en uitermate respectvol.
Kortom: ik kijk uit naar een volgende ronde.
Marion

Voedingscoach

Ik heb bij Kirsten diverse sessies gehad en zij is een fijne therapeut waarbij je je snel op je gemak voelt.
De sessies hebben mij inzichten gegeven waardoor ik belemmerende patronen los kon laten.
Dit heeft me veel rust en vertrouwen gegeven voor de toekomst
Gwen

Student

Wanneer kies jij nou eens voor jezelf? Nu?

Jij wilt toch dat het voortaan anders gaat? Now is the time!

Twijfel je nog een beetje? Vul dan het contact formulier in.

Dan sparren we samen even.

Wil je zeker weten of deze training iets voor jou is? Wil je eerst even rondkijken?

Vraag dan hier een gratis proefles aan!

Je krijgt een échte les uit de training! Zodat je rustig kunt bekijken of het wat voor je is.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Kirsten Kok

Kirsten Kok

praktijk voor therapie, coaching en training

I will be back soon

Kirsten Kok
Hai, fijn dat je contact met me opneemt. Waar kan ik je mee helpen?
Kies hier voor WhatsApp of Instagram
chat Hai, heb je een vraag?