06 51 96 64 96 contact@kirstenkok.nl

5 september sta ik op het Lifestyle event van De Eetlijn

Mijn inspirerende lezing: Ben jij de Leading Lady van jouw leven?
(Waarom kiezen zo belangrijk is)

Ben jij de Leading Lady in jouw leven?  Nee?

Flip the script!
Hoe zou het zijn als je dat wel bent? Als niet je omgeving bepaalt hoe je leven eruit ziet maarJIJZELF?
Hoe zou het zijn als je kunt kiezen vanuit wie jij bent en niet vanuit de verwachtingen van de omgeving?

Dat je niet kiest vanuit schuldgevoel maar vanuit wat goed is voor jou.

Mijn lezing gaat over de kracht van kiezen. Kiezen  vanuit vrijheid, voor jezelf, zonder de ander tekort te doen?
Mijn lezing is een mix van een mijn verhaal, inspiratie en praktische tips en oefeningen. Behoorlijk interactief dus, achteroverleunen is er niet bij. Zodat je echt andere keuzes kunt gaan maken. Je gaat met  een stappenplan de deur uit.

 

Je hebt áltijd een keuze!
Waar je ook in zit, wat je ook overkomen is: de kunst is om voor jezelf te kiezen. 

Als ik het kan kan iedereen het!

Ken je de Sound of Music?
Die superromantische film met die zeer gedisciplineerde kinderen?

Mijn naam is Kirsten Kok en ik kom uit dat gezin. Maar dan de variant die niemand mocht zien.
In mijn lezing vertel ik over het keurslijf van mijn gezin van herkomst dat me lang op mijn plek heeft gehouden en hoe ik daaruit ontsnapt ben. Lang heb ik gedacht dat ik het allemaal zo moest blijven doen. Heb ik mezelf op de laatste plaats gezet en altijd gedacht dat alles mij overkwam en ik er niets aan kon doen.
Inmiddels weet gelukkig ik dat dat niet zo is. Ik begeleid nu vrouwen op topniveau om te kiezen voor wie ze werkelijk willen zijn. Zodat ze de hoofdrol gaan spelen in hun eigen film en niet in de film van een ander.
Het uitgangspunt is altijd met respect voor iedere ouder, want die hebben naar beste kunnen gedaan wat zij dachten dat goed was.

Mijn verhaal gaat niet over je ouders. Mijn verhaal gaat over jou. Hoe jij in vrijheid kun zijn wie je bent.

En omdat ik weet dat veel vrouwen (maar ook mannen) worstelen met het keurslijf van hun jeugd wil ik graag en veel delen hoe het anders kan.

Ik vertel je in mijn lezing hoe ik ontsnapte uit die nare variant van the Sound of Music. Hoe ik dat heb gedaan, welke stappen ik heb gezet. Over keuzes maken en offers brengen voor een geweldig leven en daar bij blijven.

Ik vertel je ook wat jij kunt doen om keuzes te maken vanuit wie jij werkelijk bent.
Een inspirerende lezing waarin je met oefeningen aan de slag gaat zodat je ook echt je eigen hoofdrolspeler wordt!

Hoe je de Leading Lady kunt worden van je eigen leven,

de stralende hoofdrol kunt spelen in je eigen film.

Dat gevoel, dat je de hele dag achter de feiten aan rent. Dat je nooit echt aan jezelf toe komt omdat er altijd wel iets voorbij komt dat eerst je aandacht nodig heeft. Dat alle anderen altijd voor gaan en jij eigenlijk altijd het sluitstuk van het vraagstuk bent. Dat je collega’s je op je werk voorbij streven en dat jij steeds achter de feiten aanrent. 
Dat lijstje dat in je hoofd oppopt als je iets wil voor jezelf, een eigen keuze moet maken. “Wat zou mijn partner er van vinden, is het wel ok voor de kinderen, wat zouden mijn vriendinnen hiervan denken, of mijn ouders, of mijn collega’s of mijn familie. Kan ik dit wel, mag ik dit wel, durf ik dat wel?” En helemaal onderaan staat het vakje: “En wat vind ik hier eigenlijk zelf van?”
Dat gevoel. Ken je dat?

Hoe zou het zijn als dat anders kan? ALs je kunt kiezen vanuit wie jij bent en niet vanuit de verwachtingen van de omgeving?
Zonder de ander tekort te doen?

Dat jij de leiding hebt, dat jij de juiste keuze maakt voor jezelf? Zonder de ander te kort te doen?

Maar hoe doe je dat dan?

Ik geef je vast een sneakpreview.

Een heel belangrijke stap is dat je weet wat je wilt, dat je weet waar je behoefte aan hebt en dat je dat niet wegmoffelt onder het tapijt ofwel de dagelijkse dingen die nou eenmaal altijd voorrang hebben. (is dat zo?).

Stap 2 is dat je dat uitspreekt en zelf om vraagt!

In mijn interactieve lezing leer ik je in drie stappen hoe je dit kunt doen. Je gaat actief aan de slag en ik daag je liefdevol uit om die stappen ook meteen te zetten. …….”

Ervaringen 

Lezing Doorn, HBS Group

Kirsten heeft  bij ons een lezing gegeven aan coaches van het leefstijlprogramma De EetLijn. Kirsten haar kracht ligt in het beste uit de mensen naar boven te halen.
Om te beginnen heeft ze bij alle coaches de beperkende overtuigingen ‘zichtbaar’ gemaakt waardoor iedereen in de smiezen kreeg waarom het niet gaat zoals ze zouden willen dat het gaat. Dat stemmetje diep in jezelf wat tegen jou zegt dat je het toch niet kunt, en wie zou er nou op jouw zitten te wachten? Wie denk je dat je bent? In een prachtige en krachtige maar zeer integere visualisatie kwam bij de coaches naar boven hoe zij zichzelf (zouden willen) zien. Het was ontroerend wat er uit kwam en het was onvoorstelbaar hoe stralend en blij de coaches na afloop van de avond weer naar huis gingen.
Er zijn nieuwe doelen gesteld en de vraag rees meteen: ‘Wanneer komt Kirsten weer?’, want het smaakte echt naar meer, meer, meer!!! Kirsten, je bent tóp!!!

Nettie Bom, oprichter De Eetlijn

Lezing Eetlijn coaches, Functie

Speel de stralende hoofdrol in je eigen leven.

Mijn insprierende lezing over keuzes maken en offers brengen voor een gelukkiger leven. Ook boeken?

Kirsten Kok

Kirsten Kok

praktijk voor therapie, coaching en training

I will be back soon

Kirsten Kok
Hai, fijn dat je contact met me opneemt. Waar kan ik je mee helpen?
Kies hier voor WhatsApp of Instagram
chat Hai, heb je een vraag?