06 51 96 64 96 contact@kirstenkok.nl
google
Myrthe Moerland
11 april 2022

Op hele korte termijn kon ik bij Kirsten terecht. Kirsten heb ik als een professionele psychotherapeut ervaren. In de sessies zijn we snel tot de kern gekomen, wat ik prettig vond. Daarnaast heeft Kirsten me enorm goed geholpen meer inzicht te krijgen in mezelf en te leren om te denken en de cirkel te doorbreken. Ik raad Kirsten iedereen aan!

google
Bianca Dusseljee
16 februari 2022

Wat een interessante en leerzame webinar. Ik ga zeker mee doen aan de training, ik kijk ernaar uit😃

google
E. Meijer
16 februari 2022
google
Manôn Verleun
2 december 2021

Kirsten is een zéér professionele psychotherapeut en weet precies de juiste snaar te raken om je naar de kern te brengen. Ze voelt haarfijn aan wat kloppend is in jouw proces om je op de meest efficiënte manier te begeleiden. Van alle therapeuten die ik ken, is zij degene die mij het verst gebracht heeft. Het werk wat verzet is, voelt als dat we dat samen gedaan hebben, zodat ik dé stappen kan zetten die nog nodig zijn om mijn ware potentieel te onthullen.

google
Suzanne
12 december 2020

Een paar weken geleden heb ik de 3 daagse training Kickstart je praktijk afgerond bij Kirsten. Haar manier van doceren, ook op de Academie voor Psychodynamica, spreekt me aan. Vakkundig, helder en op een nuchtere manier enthousiasmerend. De training geeft veel praktische tools die ik goed kan gebruiken voor het starten van mijn praktijk. Ik ga er met plezier mee aan de slag en raad je echt aan hier in te investeren als je vergelijkbare plannen hebt!

google
marieke de groot
12 december 2020

Na een mooie coachopleiding was de vraag: ga je voor jezelf beginnen? Aanvankelijk was dat niet mijn plan. Maar toen de kickstarttraining van Powervrouwacademy voorbij kwam riep ik heel hard ja. Zonder nadenken. Met mijn diploma op zak, nog enigszins vermoeid, reisde ik af naar Brielle waar we hartelijk werden ontvangen door deze powervrouw. Een gemoedelijke sfeer in een klein groepje: ik werd meteen enthousiast. Kirsten vertelde veel uit eigen ervaring en gaf oefeningen die ons onder andere aan het denken zette over onze grote "why". Ik heb me de eerste twee dagen ondergedompeld in het neerzetten van een eigen onderneming. Er kwam heel veel op me af, want een eigen onderneming...dat is nogal wat! Maar ik werd steeds enthousiaster en voelde door deze training een kriebel die ik eerder niet voelde. Ik durfde na te denken over mijn eigen praktijk! Ik besloot tijdens deze driedaagse... ik ga het doen! Ik voelde me vrij, gevoed en zeker. De afsluitende middag was een schrijftraining waarbij ik handvatten kreeg om mijn eigen teksten te gaan schrijven. Geen dagboekverhaal maar een verhaal met een opbouw en een boodschap. Ik heb genoten. En schrijf nu iedere dag... Een mooie aanvulling op het programma. Dat is wat deze training me bracht. Praktische informatie, schrijfvaardigheden, diepgang met oefeningen en gesprekken en vertrouwen dat ook ik het kon. Bedankt!

google
Maureen Waanders
1 oktober 2020

Onlangs heb ik de training Kickstart je Praktijk gevolgd bij Kirsten. Een inspirerende en praktisch ingestelde training die mij enorm heeft geholpen om mijn coachpraktijk vorm te geven en op te starten. De eerste klanten zijn binnen nav de ingestelde acties uit de training! Dank je Kirsten.

google
Lucille Nolle Pronk
10 januari 2020

Donderdag 9 januari de driedaagse training Kickstart je praktijk afgerond. Kirsten heeft mij op een chronologische wijze ingewijd in het opstarten van mijn eigen praktijk. Het onderdeel schrijven, onder leiding van Leander, gaf nieuwe inzichten en ik heb mijn schroom om over mijzelf te schrijven overwonnen. Kan voor mijn gevoel nu goed beslagen ten ijs komen. Ik heb de training als grensverleggend en inspirerend ervaren en ik zou deze training ook aan anderen aanbevelen.

google
Monique
10 januari 2020

Gister heb ik de 3-daagse training Kickstart je Praktijk afgerond. Een hele zinvolle training waarbij een perfecte mix is in individuele afstemming en groepswerk. Vanuit je persoonlijke drijfveren en kwaliteiten leer je de juiste richting op te gaan naar jouw ideale cliënt en leer je hoe je die cliënt kunt vinden en benaderen. Blinde vlekken en blokkades worden helder door de doortastende aanpak van Kirsten. De schrijfworkshop van Leander heeft me geleerd dat schrijven van een tekst heel veel facetten heeft. Een concreet stappenplan in combinatie met het opdoen van persoonlijke inzichten, maakt het schrijven van een tekst voor mijn bedrijf vele malen gemakkelijker dan ik dacht dat het was. Kirsten en Leander, dank voor het delen van jullie kennis, inspiratie en begeleiding, Monique

google
Monique Moor
9 januari 2020

Vandaag de 3 daagse training 'Kickstart je praktijk' bij Kirsten afgerond. Wat een fijne training! Ik was op zoek naar meer focus en helderheid over mijn doelgroep. En daarnaast wilde ik meer richting voor 2020. Deze training heeft mij precies gegeven wat ik zocht. Het werken in een kleine groep, de persoonlijke aandacht, de flexibiliteit en maatwerk afstemming maken deze training perfect voor zowel beginnende praktijken als bestaande praktijken. Kirsten en Leander, enorm bedankt!

Kirsten Kok

Kirsten Kok

praktijk voor therapie, coaching en training

I will be back soon

Kirsten Kok
Hai, fijn dat je contact met me opneemt. Waar kan ik je mee helpen?
Kies hier voor WhatsApp of Instagram
chat Hai, heb je een vraag?