06 51 96 64 96 contact@kirstenkok.nl
Home » Blog » PowervrouwAcademy » Het vervolg – deel 2

Het vervolg – deel 2

door | 22 sep, 2018 | PowervrouwAcademy

Ik heb een hooggevoelige man die zich extreem goed kan verplaatsen in gevoel van anderen. Zélfs als die ander een vrouw is. Want ik voelde dat ik mij moest richten op vrouwen. Gewoon omdat ik daar meer van weet en meer ervaring mee deel.
Dus, ik heb hem op een stoel in mijn praktijk gezet en hij heeft een reis gemaakt langs alle vier de dimensies van ‘iemands’ leven.
Hoe voel jij je als je eenzaam bent? Of overbelast? Hoe voel je je als je werkloos bent? Of een ziekte hebt waardoor je je werk niet meer kunt doen? Afscheid moet nemen van je baan? Hoe voel je je als je nóóit rust kunt nemen? Altijd voor een ander klaar staat. Eenvoudig omdat je nou eenmaal ‘moeder’ bent? Of hoe voel je je als je overgewicht hebt en daardoor ontevreden over je zelf? Wat zijn dan de gedachten die in je rondspoken? En, wat is de ‘kruisbestuiving’? Wat doe je als je niet tevreden bent over jezelf vanwege dat (te) dikke lijf? Dan ga je de deur niet meer uit. En dan? Word je steeds eenzamer. Of wat doe je als je alle ballen constant in de lucht moet houden omdat je anders anderen teleur stelt? Dan blijf je rennen en oplossingen zoeken. Lijstjes maken (die nooit af komen). Dan prop je gauw een maaltijdreep naar binnen of je vergeet gewoon helemaal te eten. Of je neemt geen tijd om te sporten. En hoe voelt dat dan? Moe. Frustratie. Hangover.
En zo gingen we samen alle vier de dimensies van het leven langs: Lichaam, Geest, Geld en Relaties. Wat voor invloed heeft het een op het ander? Hoe gaat dat dan?
Onze conclusie? Het een kan niet zonder het ander. Wat je ook van geld vindt, hoe je het ook gebruikt en hoeveel je er ook van hebt: het is iets wat we allemaal nodig hebben. Net zoals een goede gezondheid, een rustig hoof en fijne relaties waarin je je zelf kunt blijven.
Oplossing
Maar wat is dan de oplossing? Waar ligt geluk op de loer en waar wanhoop? Hoe doe je dat dan.
Weer op die stoel in mijn praktijk zijn we samen oplossingen gaan zoeken. Hoe voel je je als je ontdekt dat je zelf de regie over je leven hebt? Dat jíj degene bent die beslist of je op de bank blijft zitten of overeind komt? Dat je wat kunt dóen om je gezonder, gelukkiger, meer jezelf, energieker, meer in balans, of hoe je het ook wil noemen te voelen?
Maar hoe dan? Hoe doe je dat dan?
De oplossing heb ik gevonden. Want iedere vrouw heeft, ergens, soms heel ver weg en soms voor het oprapen, een Powervrouw in zich! Een Powervrouw die zelf de regie over haar leven neemt. Zichzelf is. De balans heeft in alles vier de dimensies van haar leven. Dat mag soms een beetje scheef hangen maar zij weet het weer terug te krijgen. Gewoon omdat zij zichzelf is en de powervrouw in zichzelf heeft (terug)gevonden.
De 4 dimensies van je leven
Dus wat heb ik nou gedaan? Ik heb de Powervrouwacademy.nl opgericht! Een online programma waarin ja, samen met mij langs alle vier de dimensies van je leven reist.
Nieuwsgierig? Kijk dan hier rustig even rond. Ik ben er MEGA trots op. Twee jaar hard werken, hoop, frustratie, blijheid, opnieuw beginnen, strepen, doorhalen, schrijven, verzinnen, zoeken, frustratie, boosheid, ‘yes you can’-gevoel, ‘dit gaat mij nooit lukken’-gevoel. Maar het stáát! Met een fantastisch team om mij heen voor de laatste puntjes op de i. De leeromgeving, de website, het logo enzovoort!
PS: de opening is op 16 februari om 10.00 uur!

Aan de slag!

 

Meteen aan de slag om de eerste stappen te zetten naar wie jij werkelijk bent? Stuur me dan een mailtje en dan zet ik je op mijn lijst voor het ontvangen van tips, artikelen en praktische oefeningen!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kirsten Kok

Kirsten Kok

praktijk voor therapie, coaching en training

I will be back soon

Kirsten Kok
Hai, fijn dat je contact met me opneemt. Waar kan ik je mee helpen?
Kies hier voor WhatsApp of Instagram
chat Hai, heb je een vraag?
Tweet
Share
Share
Pin