Word De Leading Lady in Je Eigen Leven

Online training 29 juni, 20.00 uur

Gratis online training!

Word De Leading Lady 

In Je Eigen Leven

Meld je hier aan voor mijn gratis online training en ik vertel je hoe je dat kunt bereiken!

Leer de 5 uitgekiende en bewezen stappen die ik zelf ook doorlopen heb!

Ken je dat gevoel? Dat jij altijd de hekkensluiter bent?

Wil je hier van af?

Wil jij eindelijk echt De Leading Lady in Je Eigen Leven worden?

Ik geef je mijn 5 uitgekiende en bewezen stappen

hoe je dit kunt bereiken.

 

Deze 5 stappen heb ik zelf allemaal doorlopen en pas ik nog steeds toe!

Ik heb bewezen dat het werkt, ik heb ze doorvoeld, geleefd, uitgeprobeerd en bijgeschaafd.

Vijf stappen die ervoor zorgen dat jij zélf bepaalt hoe jouw leven eruit ziet.

Dat jij alleen nog aan je eigen verwachtingen hoeft te voldoen.

Dat mensen je beter gaan begrijpen, je serieus nemen en naar je luisteren.

Vijf stappen die ervoor zorgen dat jij jezelf serieus neemt…

Dat je liefdevoller naar jezelf kunt zijn.

Ben jij daar ook aan toe?

Schrijf je dan hieronder meteen in en neem direct deel aan de online training.

Ik weet hoe het is. Als je steeds maar achter de feiten aanloopt. Als je wel weet wat je wilt maar het maar niet voor elkaar lijkt te krijgen. Je hebt dat beeld wel voor ogen maar het lukt je eenvoudig niet om je dromen waar te maken. Om jezelf te zijn. Of je volle potentieel te leven.

Ik wist altijd wel wat ik wilde, hoe mijn leven eruit zou mogen zien. Wat mijn droom was. Maar ik kwam er niet aan toe. Gewoon omdat ik altijd veel te veel rekening hield met anderen. Ik wilde dat iederen (en iedereen is héél veel) gelukkig zou zijn. Iedereen moest (let op het woord ‘moest’) het naar zijn zin hebben, tevreden zijn, vooral mij aardig vinden en alles moest ook allemaal altijd goed gaan.

Dat kan dus helemaal niet. Je kunt het eenvoudig niet iedereen naar de zin maken. Want als je het een doet voor iemand, vindt de ander dat weer niet leuk.

Een heel simpel voorbeeld: Ik ben gek op witlof. Gewoon gekookt en zonder sausjes. Maar als ik dat op tafel zette zat iedereen met lange tanden te eten. Mijn oudste zoon wilde altijd nieuwe dingen proeven, de middelste heeft zijn hele jeugd nog geen hap groente gegeten. Dus ik wrong mij in allerlei bochten om het iedereen ‘s avonds naar de zin te maken.

En dit lijkt een hele simpele, maar is het niet. Want wat er werkelijk gebeurt is dat ik iedere dag weer opnieuw een struggle had om iets voedbaars op tafel te fabriceren… En me vervolgens schuldig voelde als iemand het niet lekker vond.

Een ander voorbeeld? Maar ook keuzes maken voor mezelf was een lastige. Allebei druk maar er moet toch boodschappen gedaan? Ik liet mijn werk liggen en deed vervolgens de boodschappen. Zeulde ook nog 1 of 2 kleine kinderen mee zodat er rust in huis was. Maar dat ik vervolgens klem liep, daar besteedde ik geen aandacht aan. 

Uiteindelijk liet ik mijn droom varen, vond ik mezelf helemaal niet meer leuk en werd klagerig en mopperig. En vond ik mezelf nog minder leuk. Cirkel rond. Snap je die? 

Herken je dit? Gelukkig is het met mij goed gekomen. Een liefdevolle, gelijkwaardige relatie met mijn man, een mooie, warme band met mijn kinderen. En ik zeg best regelmatig ‘nee, nu even niet’. Wat ik uiteindelijk ontdekte? Dat ik het allemaal zelf had ingevuld en bedacht. Als ik gewoon rustig overleg was gaan voeren over de boodschappen of andere klusjes in huis had ik ontdekt dat ik het echt niet allemaal zo alleen had hoeven oplossen. Maar omdat ik ervan uitging dat ík degene moest zijn die zich aanpaste, deed ik dat ook. Alsof ik er niets aan kon doen. Alsof het me gewoon overkwam. 

Hoe je altijd voor jezelf kunt kiezen zonder de ander te kort te doen.

Dat ga je leren in deze training

WELK PAD KIES JIJ?

Ben je er écht aan toe om de Leading Lady in jouw leven zijn?

En veel gelukkiger in het leven te staan?

Schrijf je dan hieronder in. Het kost je niets!

Kirsten Kok

Kirsten Kok

praktijk voor therapie, coaching en training

I will be back soon

Kirsten Kok
Hai, fijn dat je contact met me opneemt. Waar kan ik je mee helpen?
Kies hier voor WhatsApp of Instagram
chat Hai, heb je een vraag?